vrijdag 12 april 2013

LIVE...party diy
Een tijdje terug hebben wij mijn schoonzussie verrast met een babyshower! Spelletjes, kadootjes en lekker eten, allemaal voor de potentiële MAMA!Een persoonlijk tintje bij een feestje is altijd leuk. Het zijn net de extra versieringen en aandacht die het persoonlijk maken. Voor deze party zijn er zoveel leuke dingen gemaakt en verzonnen..ik kon moeilijk kiezen wat ik met jullie ging delen. Dus hier een selectie van ideeën die bij elk feestje toegepast kunnen worden! 


 Hoe? Neem een kijkje bij deze blogpost!-->Limonaduh met munt. Het recept voor deze       sinaasappel-met-gember limonade zal ik ook nog een keer met jullie delen..I promise :)
 Nog nooit gedaan? Je doopt de rand van de beker in een laagje siroop en dan in een laagje suiker. De beker is meteen feestelijk!

Te veel om zelf te doen?! Vraag wat vrienden/familie om hun lekkerste versnapering te maken! Vele handen maken licht werk..zo is het toch?
Voor deze babyshower is heel wat creavititeit uit de kast gehaald! Of is het creativitea...? Jaja een vriendinnetje ,met de blog: Sip of creativitea, heeft zich hier helemaal uitgeleefd! Versier de saaie bordjes met leuk papier en knip de servetjes in luiertjes..beetje maskingtape en voilà! Voor meer foto's en uitleg moet je echt naar haar blog gaan! Aanrader :) * sip of creativitea*

1 opmerking: