About


Ik ben een echte dromer...niks is te gek en alles is 'Gewoon even doen.'. Ik zeg de woorden 'gewoon even' zo vaak dat mijn vrienden hier zelfs grappen over maken. De wereld is in mijn hoofd 1 grote Disney film. Natuurlijk ben ik ook een mens en zit tussen mijn Disney film ook vaak een reclamemoment, waarin ik mij verveel of herinnerd wordt aan de zware momenten in life en dat je een levensverzekering moet afsluiten. Maar hé, that's life.

Waarom heb ik een blog? In 2011 begon ik rustig enkele blogs te volgen. In 2012 had ik een paar favoriete blogs. En in 2013 starte ik mijn eigen blog, het was zo aanstekelijk! Een blog bijhouden geeft mij de kans om: Gekke dingen te doen. Dingen af te maken ;). Foto's te maken. En mijn focus te leggen op de mooie dingen in het leven!

In het dagelijks leven werk ik aan de lifestyle brand 'We Definitely', waar ik mijn passies uit mag voeren. Opgeleid als interieurarchitect heb ik door de jaren heen mijn creatieve handjes steeds uitgestrekt naar andere disciplines. Met als gevolg; een lifestyle blog; een eigen mode producten lijn en daarnaast word ik wekelijks ingehuurd als freelance fotograaf. Als ik dit zo typ besef ik mij dat er veel in de afgelopen jaren op mijn pad is gekomen, maar dat ik ook de knoop heb doorgehakt om te stoppen met dromen, maar het gewoon te doen. Ik hoop dat mijn blog dan ook anderen inspireert om 'gewoon te doen'. :)

Heb je vragen of opmerkingen mag je mij natuurlijk altijd mailen...Het lijkt me leuk om andere mensen via dit blog te leren kennen, just do it!

xx Devereaux

1 opmerking:

 1. Hierbij wil ik je blog nomineren voor de liebster award. A.s. vrijdag komt op mijn blog mijn artikel hierover online met daarin de vragen
  die jij weer moet beantwoorden.
  Ik hoop dat jij ook hier weer mee verder komt.
  Veel succes.

  Groetjes Wendy Vrieling

  www.lifewith-wendy.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen