woensdag 10 december 2014

LIVE...diy
Zin om weer eens creatief bezig te zijn, om alles kerst-proof te maken en heb je nagellak over? Dan is dit misschien iets voor jou! Of om weg te geven..

Wat heb je nodig?:

  • Wegwerpbakje met water
  • Nagelak
  • Witte theelichthouder
  • Gouden verf
  • Satéprikker
Het is super simpel en het resultaat maakt mij helemaal blij. Je gooit een scheutje nagelijk in een bak met water, je roert eventueel met een satéprikker erdoor en doopt het theelichthoudertje in het water.  Je kunt experimenteren zoveel als je wilt voor verschillende dromerige patronen. De foto's leggen verder uit wat je moet/ kunt doen. Het duurt ongeveer een uurtje voordat de nagellak gedroogd is , dan kan je verder met het gouden druppelrandje. Je kunt de rand in de gouden verf dopen, een beetje heen en weer schuiven en dan omdraaien. De gouden verf druppelt dan heel spontaan langs het glaasje naar beneden.
Het waterbakje hoef je niet steeds te verschonen bij een nieuwe kleur, wel moet je het bakje weggooien op het laatst. Of gebruiken als kunst...dat kan ook natuurlijk! Alle nagellak is dan naar de bodem gelopen in een  heerlijke kleurrijke massa. :) Ik ben helemaal blij met deze sfeermakers als theelichthouders. Misschien dat ik nog even doorga, want dit is toch ook super geschikt als kerstkado?! Met als quote; " Come on baby, light my fire.'' ;) Veel plezier! Xx Devereaux



2 opmerkingen: