woensdag 5 februari 2014

LIVE...diy
Het begon allemaal bij deze wereldbol. Deze wereldbol vat alles samen wat mij de afgelopen tijd heeft bezig gehouden. Dit keer hebben we niet 'een huis kopen' als jaardoel gesteld, maar een mooie reis! Huizen kopen is een vak apart en wij hebben dit nog niet helemaal onder de knie. Er zijn zoveel keuzes die bij een huis kopen gemaakt moeten worden! Maar....je moet wel iets hebben wat het nieuwe jaar anders maakt dan 2013. Dus leek het ons een geweldig plan om een reis te boeken en op familie bezoek te gaan. Maar hierover een volgende keer meer ;). Eerst de kleur van de wereldbol en dan het vakantie land. De groen-kleuren (MINTGROEN!) prikkelde mij om weer een kleine switch te maken in ons interieur. Vooral  de keuken, de saaaaie woningbouw-huur-keuken. Die had wel een poetsbeurt nodig. En om mijn eigen motiverende factor te creĆ«ren voor het poetsen, kreeg deze ruimte een subtiele make-over met een kleine kleuraccent.

Wat had ik nodig? Allerlei accessoires in MINTGROEN:
 
  • Washi tape, bij de Hema bij de kantoorartikelen te krijgen.
  • Karton, voor een hartje
  • Dozen bij Hema, 2 stuks voor 3 euro!
  • Plaid van Hema
  • Theedoek van Wibra
  • Vaatdoek van Wibra
Voor onder de 10 euro was de keuken gepoetst en gerestyled. Wat wil een vrouw nog meer?! Het 'hoe en wat' spreekt voor zich. Zorg wel dat de keuken vetvrij is, zodat de washitape goed vastplakt. Ik ben nu 2 weken verder en alles plakt  nog steeds, de washi tape bedoel dan....en natuurlijk ook de keuken. Die heeft weer een poetsbeurt nodig. Welke motiverende factor zou ik nu verzinnen? Wandje verven, koelkast beplakken? Even denken....;) 











Geen keuken die wilt beplakken? Dan kan je nog denken over dat kastje op de gang of je slaapkamer. Ook de badkamer kan een kleine kleuraccent gebruiken met washi tape. Leef je uit! En heb vooral veel plezier! Xx Devereaux










 







4 opmerkingen: