dinsdag 20 mei 2014

LAUGH...

Soms heb ik dat. Er ontstaan nieuwe ideeën en ik heb geen idee waar ze vandaan komen. Maar omdat ik nu vaker foto's maak van mooie momentjes, kon ik het min-of-meer traceren! Een echte undercover actie dus!


 Na 7 jaar samen zijn met mijn 'Luvly Hubby', vraag je je wel eens af....Wat gaan we nu weer samen doen? Na een klein lijstje te noteren van dingen die wij SAMEN leuk vinden (dat is dus NIET winkelen?! ;) ) zijn wij aan onze food dates begonnen.  Arjan hield al van recepten volgen en uitgebreid koken, maar ik had meer met het opeten. Waarom is mijn interesse van alleen eten overgegaan naar het zelf maken en vooral ook lekker presenteren? Nou, het waren verschillende prikkels die mij tot deze 'bekering' hebben gebracht. Van online Facebook recepten van My foodieslunch bezoekjes bij vriendinnen, kookprogramma's en vervolgens...een bezoek aan Jamie Olivers winkel..dit was echt de druppel. Mijn handen jeukten om van dit alles een eigen moment te maken. Dus lagen Arjan en ik ineens op 1 lijn, woehoe! Ik ging daarom niet meer mopperen om de afwas en waarom hij bij alles een apart bakje moest gebruiken :). Om onze food date te lanceren zijn Arjan en ik met een boodschappenlijstje inkopen gaan doen. We hebben kilometers heen en terug gelopen om steeds tussen alle schappen te zoeken naar Pecorino kaas, sardientjes en versie kruiden. We sloegen achterover van het bedrag, maar ach..een restaurant bezoekje kost meer. En 1 week later hebben wij nog steeds plezier van onze ontdekkingen. Wist je dat; een gebakken tomaatje, spinazie met rode ui en het vocht van een halve citroen, ontzettend lekker is! Ik voel een spinazie periode aankomen! Aangezien ik de laatste 27 jaar gedaan heb alsof spinazie vergif was, is dit werkelijk een noemenswaardig moment! Hieronder de 'prikkels' die mij nieuwe ervaringen hebben gegeven. Alles staat door elkaar, net zoals dit in mijn hoofd ging, van idee tot uitvoering. Xx Devereaux


















2 opmerkingen:

  1. Heel leuk! Leuke foto's....
    Ik gebruik verse bladspinazie als sla...HEERLIJK....xxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat heb ik vandaag gedaan! Dag 4 alweer met spinazie op het menu...nu in een wrap met gehakt en zongedroogde tomaatjes, jummie! En nog steeds een volle zak spinazie over, nu bedenken wat we ermee gaan doen voor dag 5? :)

      Verwijderen